Parrano Met Italiaanse kruiden

Rasp met kruiden

Over het product

Na een drukke dag verdien je het om lekker te eten. Maar wie heeft er na zo’n lange dag nog zin en tijd om uitgebreid te koken? Nou, wij ook niet! Met de missie om het kokend Nederland nog makkelijker te maken is Parrano zelf de keuken in gedoken. Door verschillende Italiaanse ingrediënten aan onze smaakvolle Parrano kaas toe te voegen zijn 3 nieuwe smaakmakers ontstaan. Doordat wij deze Italiaanse ingrediënten al aan onze kaas hebben toegevoegd hoef jij dat dus niet meer te doen! 
Kortom: Geef in een handomdraai aan elk gerecht een smakelijke Italiaanse twist! 

Nu exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn!

    
Parrano snippers met truffel en paddenstoelenmix 

Bij deze snipper variant is onze Parrano kaas gecombineerd met de lekkerste ingrediënten uit het bos: truffels en paddenstoelen. Deze smaakmakers worden aangevuld met pompoen, paprika en natuurlijk knoflook! Heerlijk als topping voor over de carpaccio, een simpele pasta carbonara en nog veel meer! 

Meer weten over truffels?? 

Parrano snippers met paprika, olijf, knoflook

Voor deze variant zijn we onze Parrano kaas gaan combineren met paprika’s, olijven en knoflook. Na lang experimenteren en vooral ook veel proeven hebben we de juiste verhoudingen gevonden. Gebruik deze variant eens als topping voor over een snelle pasta met olijfolie, cherrytomaatjes en rucola of maak je bruschetta met tomaat en rauwe ham net even wat lekkerder met deze Italiaanse smaakmaker!

Meer weten over olijven?? 

Parrano gratin met tomaat, knoflook en oregano 
Zoals de naam al zegt is deze variant speciaal ontwikkeld om dat heerlijke Italiaanse ovenkorstje te krijgen. Door de smaak van tomaat, knoflook en oregano aan onze Parrano kaas toe te voegen geef je aan elk gerecht een heerlijke twist! Strooi deze variant eens over je spaghetti bolognese of zelfgemaakte pizza. Even gratineren in de oven en smakelijk! 

Hoe je zelf je pizzadeeg maakt??  

Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.
Parrano