Parrano rasp

Rasp

Over het product

Er zijn maar weinig Italiaanse gerechten te bedenken waarin geraspte kaas géén goede toevoeging zou zijn. Speciaal voor de kookliefhebbers én de gemakskoks is onze Originale verkrijgbaar in geraspte variant. Parrano Originale rasp leent zich vanwege de nootachtige smaak en zoete tonen voor uiteenlopende gerechten. Strooi de geraspte Parrano over je pizza, pasta, lasagne of misschien wel een heel ander gerecht. De kaas smelt mooi op het nog warme gerecht, waardoor de smaken in elkaar overvloeien. Dat proef je bij elke hap die je neemt. Geraspte Parrano doet het niet alleen goed in warme gerechten, ook een focaccia maak je nèt even lekkerder met deze kaas.

Goed om te weten

Parrano Originale Rasp past in verschillende diëten en leefstijlen. Er zijn geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Daarnaast is het een vegetarische kaas. Veel kazen bevatten dierlijk stremsel, waardoor ze strikt genomen niet vegetarisch zijn. Onze geraspte kaas bevat vegetarisch stremsel, waardoor het past binnen een vegetarische levensstijl.

Ook verkrijgbaar in cups

Parrano Rasp is ook verkrijgbaar in een doorzichtige fresh cup. Deze zet je gewoon op tafel, zodat je tafelgenoten naar hartenlust extra kaas over hun gerecht kunnen strooien. De cup is hersluitbaar en zorgt ervoor dat je kaas langer vers blijft. Je vindt de fresh cups op de bedieningsafdeling van je supermarkt.

Maak je gerecht af met geraspte Parrano!

Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.
Parrano
Parrano header
Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.