Parrano Snippers

Snippers

Over het product

Parrano Originale is nu ook in snippers verkrijgbaar. De zoete, nootachtige Parrano-kaas is een aanvulling op veel gerechten, warm en koud. Lekker door de pasta, de klassieke aftopper van de carpaccio… Én de temperamentvolle Italiaanse smaaksensatie, die je salade helemaal compleet maakt. Een simpele pasta aglio e olio wordt al gauw een culinair feestje met de snippers van Parrano. Naast de perfecte smaakmaker maken kaassnippers ook je presentatie.

Goed om te weten

Parrano Originale Snippers past in verschillende diëten en leefstijlen. Er zijn geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Daarnaast is het een vegetarische kaas. Veel kazen bevatten dierlijk stremsel, waardoor ze strikt genomen niet vegetarisch zijn. Onze geraspte kaas bevat vegetarisch stremsel, waardoor het past binnen een vegetarische levensstijl.

Ook verkrijgbaar in cups

Parrano Snippers is ook verkrijgbaar in een doorzichtige fresh cup. Deze zet je gewoon op tafel, zodat je tafelgenoten naar hartenlust extra kaas over hun gerecht kunnen strooien. De cup is hersluitbaar en zorgt ervoor dat je kaas langer vers blijft. Je vindt de fresh cups op de bedieningsafdeling van je supermarkt.

Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.
Parrano
Parrano header
Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.