Parrano vers gesneden kaas

vers-v2

Over het product

> Ben je ook zo benieuwd naar de smaak van deze heerlijke (borrel) kaas? Hij is nu te koop bij jouw dichtstbijzijnde Plus!

Er gaat niets boven een stukje (of meer) vers gesneden kaas, en zeker niet boven een lekker stukje Parrano Originale of Robusto op de borrelplank! Door de unieke receptuur en de 100% natuurlijke rijping ontstaat een kaas met heerlijke nootachtige tonen en een smeuïge structuur. Hierbij heeft de Originale 20 weken de tijd gehad om haar milde, lichtzoete en nootachtige smaak te ontwikkelen. De Robusto heeft zelfs minimaal 38 weken op de planken gelegen, waardoor de kaas naast een volle, lichtpittige en nootachtige smaak ook over knisperende rijpingskristallen beschikt. Beide leeftijden zijn verkrijgbaar in wigstukjes en schuitjes.

Eindeloos combineren

De Originale en Robusto  laten zich tijdens de (vrijdagmiddag) borrel graag omringen door andere lekkernijen. Zo drinken wij er graag een lekker glas wijn, prosecco of limoncello bij. De bierliefhebbers onder ons gaan vaak voor een frisse cider, een kruidige IPA of een lekkere dubbel. Voor op de kaasplank zelf zijn er ook genoeg combinaties mogelijk. Zo kleden wij ons kaasplankje al snel aan met wat druiven, appel, vijgen chocolade, gedroogde worst en een mix van verschillende noten. Maar wie zijn wij om jou te vertellen wat je moet doen..? Probeer het zelf en combineer er lekker op los!

Heb je voorlopig nog geen borrel gepland, maar wel zin in deze heerlijke kaas? Parrano kaas kan natuurlijk op ieder moment van de dag. Beleg eens een rustieke boterham met Robusto. Of maak een tosti Parrano met de Originale. Succes gegarandeerd. Maak van elk (borrel)moment een genietmoment!