De wereld van Parrano

Proef de smaak van Parrano

In het hart van het Italiaanse Toscane ligt een prachtig huis, genaamd Villa Parrano. Op deze plek wordt al decennialang een smaakvol geheim bewaard: het recept van onze Parrano Originale. Natuurgerijpt volgens traditionele rijping. Hoe dat smaakt? Naar een kaas vol Hollandse nuchterheid, maar met een karakteristiek Italiaans randje.

parrano_table

Ons verhaal: de wereld van Parrano

Het recept mag dan een goed bewaard geheim zijn, de naam van onze kaas is inmiddels bekend en geliefd bij velen. Van de zonovergoten ‘trattoria’s’ in Italië tot de fijne terrasjes in eigen land. In ons eigen verhaal lees je alles over het merk Parrano, onze kazen en de verschillende smaken.

Lees meer
Zelf gnocchi maken

Kookvideo: gnocchi met Parrano en bospaddenstoelen

Gnocchi met Parrano en bospaddenstoelen... Dat klinkt als een maaltijd met een gouden randje, niet? En ook als een maaltijd die je niet zomaar even zelf in elkaar draait misschien. Maar dat is dan een grote meevaller: deze gnocchi maak jij thuis makkelijk na. De instructies vind je in de video.

Lees meer
Kerstomaatjes

De cherrytomaat voor bij de borrel

De naam is niet zo heel gek gekozen als je bedenkt dat cherrytomaatjes ongeveer zo groot als een kers zijn. En in het Nederlands vertalen we dat natuurlijk gewoon naar kerstomaatjes. Ze zijn natuurlijk ideaal als gezonde snack, maar je kunt er ook bij de borrel alle kanten mee op.

Lees meer
Champignons

5 redenen waarom champignons een goed idee zijn

Champignons zijn er al net zoveel als… appels, om maar iets te noemen. In alle kleuren, formaten en texturen zie je ze liggen in de supermarkt, bio-winkel of op de markt. Bij ons Nederlanders is de witte het bekendste. Al zijn de oesterzwam, reuzenchampignon, de kastanjechampignon en shii-take ook niet meer weg te denken uit onze keuken. Vijf redenen waarom champignons een goed idee zijn.

Lees meer
Pijnboompitten

Wat je nog niet wist over pijnboompitten

Ook zo’n fan van pijnboompitten? Maar weet je eigenlijk waar ze vandaan komen? Ja, dat ze niet aan de boom groeien, weet je natuurlijk. Of wacht…? Lees en leer meer over deze pitjes. En lees vooral hoe je er in een handomdraai iets heel lekkers mee maakt.

Lees meer
Tonijncarpaccio met courgette

Zo eet je ook carpaccio!

Ken je van die dagen dat je op kantoor ’s middags al zit te mijmeren over het avondeten van dezelfde dag? En dat je opeens een ingeving hebt van een gerecht dat je even vergeten was, omdat je het alleen in restaurants eet? Carpaccio bijvoorbeeld! Maar dat maak je natuurlijk net zo makkelijk thuis.

Lees meer
Copyright © 2017 Parrano. All rights reserved.
Parrano