De wereld van Parrano

Proef de smaak van het goede leven

In het hart van het Italiaanse Toscane ligt een prachtig huis, genaamd Villa Parrano. Op deze plek wordt al decennialang een smaakvol geheim bewaard: het recept van onze Parrano Originale. Natuurgerijpt volgens traditionele rijping. Hoe dat smaakt? Naar een kaas vol Hollandse nuchterheid, maar met een karakteristiek Italiaans randje.

schilderij_09.png

Toegankelijk én smaakvol.

Een kaas waarin je passie en Italiaans temperament proeft. En een kaas waarvan elke hap smaakt naar het goede leven. Of, zoals veel in het Italiaans net even verleidelijker klinkt: ‘la dolce vita’.

schilderij_10.png

De smaak van Parrano…

Het recept mag dan een goed bewaard geheim zijn, de naam van onze kaas is inmiddels bekend en geliefd bij velen. Van de zonovergoten ‘trattoria’s’ in Italië tot de fijne terrasjes in eigen land. Dat heeft onze kaas met name te danken aan de zachte textuur en een smaak die zich het beste laat omschrijven als ‘nootachtig en lichtzoet’. Parrano behoort standaard in elke koelkast te liggen om een gerecht in een handomdraai écht bijzonder te maken. Iedereen weet dat Parrano de smaakmaker is waarmee je je maaltijd compleet maakt.

schilderij_08.png

Kaas voor elk moment

Vroeger dacht je bij Parrano waarschijnlijk vooral aan de smaakmaker voor je zelfgemaakte pizza, pasta of salade. Onze producten waren vooral bedoeld om het je makkelijker te maken tijdens het koken van een smakelijke maaltijd. Gemak dient immers de mens. Deze fijne combinatie van gemak én smaak heeft ons doen besluiten om je op nog meer momenten van Parrano kaas te laten genieten. Parrano is er nu ook voor je tussendoortje of borrelmoment. Op je plateau met borrelhapjes steelt Parrano nu de show! De lichtzoete smaak in combinatie met een goed glas Italiaanse wijn haalt een vleugje Italië in huis waardoor je heerlijk geniet …gewoon op je eigen terras.

schilderij_05.png

World of fame

Uniekaas is al onweerstaanbaar sinds 1956. Haar Parrano merk is een pareltje dat niet alleen haar weg vindt in Nederland maar ook in Europa en Azië voet aan de grond krijgt. Ook in Amerika wordt volop genoten van een lekker stukje Parrano kaas bij de borrel of de traditionele mac’n cheese afgetopt met Parrano!

Ontdek de unieke smaak en veelzijdigheid van Parrano