Klassieke carpaccio

Een heerlijk recept voor de feestdagen!

  • 15 min
  • Voorgerecht
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 minuten goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Rasp de gele schil van een halve citroen en pers de de vrucht uit. Meng de mayonaise met het citroenrasp, citroensap en de olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de carpaccio en daarna rucola over de borden. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de pijnboompitten, kappertjes en peper en zout naar smaak.
  4. Maak jouw carpaccio écht af met Parrano Snippers Originale of Robusto!

Lekkere recepten

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar super lekker gerecht waar iedereen van geniet? Wij hebben de lekkerste Italiaanse recepten op een rijtje gezet. Natuurlijk met héél véél lekkere kaas van Parrano.

Bekijk alle recepten

Meteen aan de slag?

Zin gekregen in dit recept? We helpen je graag een handje! Met één druk op de knop, leg je alles in je (digitale) mandje.