Miljuschka Kookt: Tagliatelle met garnalen

Een heerlijk romig recept en de garnalen en kaas maken het écht af

  • 35 minuten
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit de uien aan tot deze mooi glazig zijn.
  2. Voeg de knoflook toe en bak even mee.
  3. Voeg de tomatenpureer erbij en bak even mee.
  4. Voeg de room en tomaten toe en breng op smaak met peper en zout en tabasco.
  5. Laat 20 minuten rustig koken zodat de smaken goed in kunnen trekken.
  6. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  7. Verhit een scheut olie en bak hierin de garnalen. Flambeer ze met cognac (zet hiervoor je afzuigkap uit)..
  8. Voeg de garnaal op het laatst toe aan de saus.
  9. Serveer de saus met de pasta en strooi de verse peterselie en/of basilicum erover. Rasp lekker veel kaas erover.

Meteen aan de slag?

Zin gekregen in dit recept? We helpen je graag een handje! Met één druk op de knop, leg je alles in je (digitale) mandje.