Penne met groene pesto

Snel en gemakkelijk, een heerlijke pasta pesto met cherrytomaatjes

  • 30 min
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de penne volgens de bereidingswijze van de verpakking.
  2. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes, de champignons in partjes en de courgette in plakjes. Halveer de cherrytomaatjes.
  3. Verhit olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de paprika, champignons en courgette toe.
  4. Voeg de gekookte pasta, pesto en citroensap toe en roer kort door. Verdeel over vier borden en bestrooi met basilicumblaadjes.
  5. Maak jouw Italiaanse penne met pesto écht af met Parrano strooikaas!

Tip: voeg 200 gram gebakken spekblokjes toe voor een zoute touch!  

Lekkere recepten

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar super lekker gerecht waar iedereen van geniet? Wij hebben de lekkerste Italiaanse recepten op een rijtje gezet. Natuurlijk met héél véél lekkere Parrano kaas.

Bekijk alle recepten

Meteen aan de slag?

Zin gekregen in dit recept? We helpen je graag een handje! Met één druk op de knop, leg je alles in je (digitale) mandje.