Tortellini met spinazie en kastanjechampignons

Een heerlijk romige tortellini met spinazie, kastanjechampignons en basilicum

  • 25 min
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereidingswijze

Kook de tortellini volgens de verpakking. Schil en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui glazig. Snijd de champignons in partjes en voeg deze toe tot ze goudbruin zijn. Voeg de spinazie toe en bak kort mee. Spatel de crème fraîche en citroensap en -rasp erdoor tot een mooie romige saus.

Schep de tortellini erdoor. Scheur de verse basilicumblaadjes boven de saus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over vier borden. Maak je tortellini met spinazie écht af met vers geraspte Parrano Stuk Robusto.

Lekkere recepten

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar super lekker gerecht waar iedereen van geniet? Wij hebben de lekkerste Italiaanse recepten op een rijtje gezet. Natuurlijk met héél véél lekkere Parrano kaas.

Bekijk alle recepten

Meteen aan de slag?

Zin gekregen in dit recept? We helpen je graag een handje! Met één druk op de knop, leg je alles in je (digitale) mandje.