Tortellini met spinazie en kastanjechampignons
ReceptEen heerlijk romige tortellini met spinazie, kastanjechampignons en basilicum

Tortellini met spinazie en kastanjechampignons

  • 25 min
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 2 pakken à 250g verse tortellini met spinazie en ricotta (uit het koelvak)
  • 1 ui
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 100 gram verse spinazie
  • 250 ml crème fraîche
  • Sap en rasp van 1 citroen
  • Bosje verse basilicum
  • 1 Parrano Stuk Robusto
  • Peper en zout
  • Olie om in te bakken

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de verpakking. Schil en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui glazig. Snijd de champignons in partjes en voeg deze toe tot ze goudbruin zijn. Voeg de spinazie toe en bak kort mee. Spatel de crème fraîche en citroensap en -rasp erdoor tot een mooie romige saus.
  2. Schep de tortellini erdoor. Scheur de verse basilicumblaadjes boven de saus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over vier borden. Maak je tortellini met spinazie écht af met vers geraspte Parrano Stuk Robusto.

Maak écht af met