Vega carpaccio

Een heerlijk recept voor de feestdagen!

  • 15 min
  • Voorgerecht
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 minuten goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Snijd de courgette in flinterdunne plakjes (tip: gebruik een mandoline of kaasschaaf!). Snijd de citroen doormidden en pers de vrucht uit.
  3. Verdeel de courgette plakjes over de borden, en besprenkel met olijfolie en het sap van de citroen. Verdeel daarna de basilicum over borden. Bestrooi met pijnboompitten, kappertjes en peper en zout naar smaak.
  4. Maak jouw vega carpaccio écht af met Parrano Snippers Originale of Robusto!

Lekkere recepten

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar super lekker gerecht waar iedereen van geniet? Wij hebben de lekkerste Italiaanse recepten op een rijtje gezet. Natuurlijk met héél véél lekkere kaas van Parrano.

Bekijk alle recepten

Meteen aan de slag?

Zin gekregen in dit recept? We helpen je graag een handje! Met één druk op de knop, leg je alles in je (digitale) mandje.